Supervisie Cognitieve Gedragstherapie

Het is mogelijk  VGCt erkende supervisie over Cognitieve Gedragstherapie volgen. Cognitieve gedragstherapie beschouw ik als ‘blauwdruk’ in mijn werk als therapeut. Ik werk hierin volgens de Geïntegreerde Cognitieve Gedragstherapie (GCGT) zoals beschreven door Korrelboom & Ten Broeke in hun handboek (2014) in hun praktijkboek (2020; met Verbraak en Meijer) en in het boek Cognitieve Gedragstherapie: de basisvaardigheden (2022; met Van der Heijden, Meijer en Driessen). 

Supervisie kan in de volgende situaties:

- U heeft een VGCt geaccrediteerde basisopleiding afgerond, en wil graag uw registratie als Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt® behalen. Supervisie in kader van dit traject bestaat uit gemiddeld 20 (1 reeks) tot 40 (volledig traject) enkele sessies. 

NB: Op dit moment ben ik Cognitief Gedragstherapeut VGCt®. Medio 2025 verwacht ik de registratie Supervisor VGCt te behalen. Supervisie in kader van de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt® bied ik naar verwachting vanaf dan aan. Tot die tijd bied ik enkel supervisie in kader van de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeutisch werker VGCt® of vrije supervisie aan.